Danas počinje Madrid International Film Festival, a u čijoj selekciji će biti prikazan naš film ‘Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa‘. Na festivalu za najboljeg glumca u stranom filmu 2015. godine nominiran je glumac Momčilo Otašević – rekao je Ilija Bogičević, asistent u Galileo produkciji. Dodaje kako je na festivalu za najbolju sporednu ulogu nominiran glumac Goran Bogdan.

Continue Reading…


‘The reaction to your feature has been amazing. Has it been surprised you the response your films has been getting? …’

 

// Zanimljiv intervju sa rediteljem DJEČAKA, u britanskom The New Current-u, povodom selekcije European Independent Film Festival-a u Parizu: o crnogorskom filmu i umjetnosti, Podgorici, partnerima i prijateljima, teskim i lakim stvarima, inspiraciji //




Ovih dana DJEČACI putuju u FILADELFIJU ( Philadelphia Independent Film Festival, 21. april), u OSLO (NORWEY, Norsk Film Institut, 25. april) i u MALME (SWEDEN, Malmo, Biograf Panora, 26 april).

Prošle neđelje smo bili u Parizu, na dva festivala: European Independenf Film Festival-u (Subota, 11 april) i SEE a Paris (poneđeljak, 13. April), kao i u Vankuveru, Kanada (12. april) na Canada International Film Festival-u.

U međuvremenu, u CG nas možete gledati na EXTRA TV-u  po prvi put u HD FORMATU!



Paris, France > Vancouver, Canada > Geteborg & Malme, Sveden > Oslo & Bergen, Norway 🙂

DOBRODOŠLI na naše projekcije!